Man of The Month

'Du finder altid en spændende fortælling bag det ydre' - Ulrik Storm

Marts
Jeppe Tverskov

Mød marts måneds 'Man of The Month', Jeppe Tverskov.
Selvom Jeppe's fodboldkarriere først startede i en 'sen' alder, er han idag anfører for Odense Boldklub. Udenfor banen er Jeppe nybagt familiefar og kæreste.

Men hvad skal der ske når kontrakten med OB udløber til sommer? Hvordan startede fodboldkarrieren, og hvordan er det at være anfører og rollemodel?

Februar
Søren Smedegaard Hvid

Mød Søren Smedegaard Hvid der er februars 'Man of The Month. Når du møder Søren vil du ved første øjekast tænke en velklædt forretningsmand, men bag det ydre gemmer der sig en familiefar, mand, nyudklækket fodbold fanatiker og ikke mindst et hjerte der brænder for entrepreneurskab.

Til daglig er Søren statsautoriseret revisor og partner i EY og direktør for EY Entrepreneur of The Year, Danmark.

Januar
Mads Elholm

Mød Mads Elholm der er årets første ‘Man of The Month’. Som helt ung havde Mads et kæmpe talent indenfor tennis, men i de sene teenager år mistede han gejsten og interessen.
“Når man er 15-16 år, er der nok mange talenter, der går tabt – og jeg er en af dem. Det var min mor, der kørte mig rundt til turneringer, og der manglede en struktureret plan for, hvad der skulle ske. Det er nødvendigt med en plan og at tage snakken, hvis man ikke skal tabe de unge i den alder, hvor det kan være svært at se lys for enden af tunnelen hvis man ikke slår igennem med det samme. Jeg mistede ganske enkelt interessen og valgte vennerne. Men jeg havde talentet til at drive det langt”.

Idag kan Odense drengen med med stort O kalde sig landsholdsspiller på det danske padel landshold.

December
Troels Bech

Mød Troels Bech der december måneds 'Man of The Month'. De fleste kender Troels fra fodboldverdenen som har været en del af hans hverdag i 35 år bl.a. OB, Esbjerg og Brøndby.
Efter mange år i fodboldens verden, har Troels også skulle finde ud af hvem han er udenfor denne boble.
Den dag idag afholder Troels lederudviklingsforløb og foredrag, og arbejder med den passion, han har for samarbejde og personlig ledelse.
Men fodbolden er ikke helt lagt på hylden, idet han er fodboldekspert på TV2 under dette års VM.

November
Flemming Hjort

Mød Flemming Hjort der er Novembers 'Man of The Month'. Flemming Hjort er ejer og direktør i virksomheden Masentia, som sælger avanceret produktionsudstyr til industrien i Norden.
I 90'erne boede Flemming i Japan som studerende, hvor var en del af et projekt som støttede EU-virksomheder, der gerne ville starte eksport til Japan.
Den dag idag bruger Flemming den erfaring og oplevelse som en del af hans daglige virke som direktør.