Handelsbetingelser

Handelsbetingelser:
Ulrik Storm administreres af V3 Clothing Company ApS
Vestergade 3
5000 Odense C
CVR 42616850
kundeservice@ulrikstorm.dk

Betaling:
På UlrikStorm.dk kan der betales med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, America Express, Apple Pay, Anyday. Alle priser er inkl moms.

Benyt Anyday delbetaling. Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

 

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Reservation af beløb:
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil 1: Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller 2: pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. Visa, Mastercard, America Express. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Fragt & Levering:
VI KØRER MED FRI FRAGT I DK
Når du handler på ulrikstorm.dk er der mulighed for at hente din ordre i butikken eller få sendt pakken til den adresse du ønsker. Vi sender pakker på alle hverdage.

Du kan vælge mellem følgende fragt forsendelsesmuligheder.

Vi leverer med GLS, DAO og Postnord - både til privat og pakkeshop.

Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.

Click & Collect ordre kan afhentes når butikken i Odense City har godkendt din ordre og indenfor butikken åbningstider som er følgende:

Mandag – torsdag kl.10.00-17.30
Fredag kl.10.00-18.00
Lørdag kl.10.00 - 15.00


Spørgsmål til ovenstående er du altid velkommen til at kontakte butikken på www.ulrikstorm.dk kan dine varer både bestilles til online forsendelse eller som Click & Collect.


Returnering/Fortrydelsesret:
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@ulrikstorm.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ved ombytning af en vare varen betaler Ulrik Storm for returfragten. Du er naturligvis også velkommen i vores butik for at bytte en varer købt på www.ulrikstorm.dk Du finder vores fysiske butik i Odense City på adressen Vestergade 3, 5000 Odense C. Find vej her.

Husk at medbringe faktura/kvittering du har modtaget på mail.

Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde
kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du
vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Ulrik Storm
Vestergade 3
5000 Odense C

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Pris:
Ulrik Storm forbehold sig retten til, ved åbenlyse prisfejl, at ændre dette efter en handel er indgået, med information til kunden til følge. Såfremt kunden ikke er tilfreds med ændringen, har denne naturligvis mulighed for at annullere sin ordre uden yderligere omkostninger.


Reklamation:
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Reklamationer skal sendes til følgende adresse:

Ulrik Storm
Vestergade 3
5000 Odense C
Att: Reklamation

Klagemuligheder:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@ulrikstorm.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg
via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også bruges i forbindelse med en klage via dette link http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mailadresse info@ulrikstorm.dk.

Persondatapolitik:
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos V3 Clothing Company ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.ulrikstorm.dk er V3 Clothing Company ApS.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på:
kundeservice@ulrikstorm.dk.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Ulrik Storm
Vestergade 3
5000 Odense C
kundeservice@ulrikstorm.dk.

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale
om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21.03.2024

Fra tegnebræt til virkelighed

I maj 2022 slog vi dørene op til vores eksklusive butik ‘Ulrik Storm’ med herretøj til den stil- og kvalitetsbevidste mand. 
Hele ideen og tankerne bag butik Ulrik Storm havde været på tegnebrættet siden sommeren 2021, hvor lokalet, og de første leverandører faldt på plads. Hele visionen var at skabe en butik, hvor udvalgte brands fik de eksklusive omgivelser de “fortjener”.
Oplevelse, kvalitet og service er de vigtigste nøgleord om butikken Ulrik Storm.

Den spæde start

Det første spadestik mod den store renovation af butikken startede i januar 2022, samtidig med at håndværkere i samarbejde med det internationale indretningsfirma Habitus Design Group og udlejer Barfoed Group udarbejdede planer for indretningen, hvilket i dag er hovedårsagen for de smukke omgivelser vi kan præsentere i hjertet af Odense. 

En nyfortolkning af H. C. Andersens eventyr om ‘Den grimme ælling’.

Dit andet hjem

Hvorfor navnet ‘Ulrik Storm’, det gav sig selv at hvis vi ønskede at skabe en personlig butik, var det lettere at kalde den ens eget navn, når jeg var frontfigur på hele projektet. Vores vision med butikken er at skabe omgivelserne så kunderne skal få en følelse af det er “deres andet hjem”. Ligeledes ved vi at mange lever en travl hverdag, og det er derfor vigtigt for os at ‘vi er her når du har tid’. Det er en ting vi lægger stort vægt på, den personlige service om du ønsker ‘private shopping’ både i og udenfor butikkens åbningstid.

Online univers

September 2022 blev måneden, hvor næste projekt blev etableret i form af vores webshop. Vores ønske med webshoppen var, at sammenflette et online univers med vores fysiske butik og skabe de eksklusive rammer du møder i butikken online.
Du finder samme varer online, som der er i butikken, og igen er service vores vigtigste nøgleord som helhed. Fra du lægger en bestilling til du modtager pakken, er vores mission at levere samme personlige service som hvis du handlede i vores fysiske butik i hjertet af Odense.

De bedste hilsner

Vi glæder os til, at servicere dig enten her online eller i vores butik i hjertet af Odense City. Vi forsøger altid, at forbedre os, hvilket gør, at du altid er velkommen til, at skrive direkte til mig på storm@ulrikstorm.dk, hvis du har forslag eller andet.

God shoppingoplevelse

De bedste hilsner
Ulrik Storm