Om Ulrik Storm

Fra tegnebræt til virkelighed

I maj 2022 slog vi dørene op til vores eksklusive butik ‘Ulrik Storm’ med herretøj til den stil- og kvalitetsbevidste mand. 
Hele ideen og tankerne bag butik Ulrik Storm havde været på tegnebrættet siden sommeren 2021, hvor lokalet, og de første leverandører faldt på plads. Hele visionen var at skabe en butik, hvor udvalgte brands fik de eksklusive omgivelser de “fortjener”.
Oplevelse, kvalitet og service er de vigtigste nøgleord om butikken Ulrik Storm.

Den spæde start

Det første spadestik mod den store renovation af butikken startede i januar 2022, samtidig med at håndværkere i samarbejde med det internationale indretningsfirma Habitus Design Group og udlejer Barfoed Group udarbejdede planer for indretningen, hvilket i dag er hovedårsagen for de smukke omgivelser vi kan præsentere i hjertet af Odense. 

En nyfortolkning af H. C. Andersens eventyr om ‘Den grimme ælling’.

Dit andet hjem

Hvorfor navnet ‘Ulrik Storm’, det gav sig selv at hvis vi ønskede at skabe en personlig butik, var det lettere at kalde den ens eget navn, når jeg var frontfigur på hele projektet. Vores vision med butikken er at skabe omgivelserne så kunderne skal få en følelse af det er “deres andet hjem”. Ligeledes ved vi at mange lever en travl hverdag, og det er derfor vigtigt for os at ‘vi er her når du har tid’. Det er en ting vi lægger stort vægt på, den personlige service om du ønsker ‘private shopping’ både i og udenfor butikkens åbningstid.

Online univers

September 2022 blev måneden, hvor næste projekt blev etableret i form af vores webshop. Vores ønske med webshoppen var, at sammenflette et online univers med vores fysiske butik og skabe de eksklusive rammer du møder i butikken online.
Du finder samme varer online, som der er i butikken, og igen er service vores vigtigste nøgleord som helhed. Fra du lægger en bestilling til du modtager pakken, er vores mission at levere samme personlige service som hvis du handlede i vores fysiske butik i hjertet af Odense.

De bedste hilsner

Vi glæder os til, at servicere dig enten her online eller i vores butik i hjertet af Odense City. Vi forsøger altid, at forbedre os, hvilket gør, at du altid er velkommen til, at skrive direkte til mig på storm@ulrikstorm.dk, hvis du har forslag eller andet.

God shoppingoplevelse

De bedste hilsner
Ulrik Storm